Forum sojuszu OGAME uni61
Administrator
Witam wszystkich serdecznie na forum sojuszu FULLMOON własnej roboty, nie jestem informatykiem ani webmasterem, także każde sugestie i ewentualne błędy pisać śmiało po to jest, nie ma tu rygorów zamykania tematów itd.
Natchniony
Wiadomo forum dopiero co powstało wymaga dopieszczenia jest czas moje propozycje do poprawienia :
- utworzenie działu skany w celu zamieszczania raportów ciekawych kiedy sobie z kimś nie radzimy bądź nie dajemy mu rady i może wtedy kto inny go zjedzie
- utworzenie jakiegoś luźnego działu o wszystkim i o niczym także nie trzeba komentować
- w późniejszym czasie utworzenie TOP 10 ST i rekordów naszego sojuszu
Tyle do zmian strukturalnych.
Teraz czysto kosmetyczne i administracyjne:
- Jakaś fajna tapetka nawiązująca do naszego sojuszu
- Może zmiana skórki forum ta jakaś taka drętwa
- Zastrzeżenie forum tak żeby osoby z zewnątrz nie mogły się dostać czyli aktywacja kont
Ale to pewnie wiesz ale przypominam na wszelki wypadek.
Tyle ode mnie dobra robota pozdrawiam. Ale się rozpisałem ^^
Administrator
Jutro posiedzę w pracy podorabiam te sprawy wszystkie dziś ledwie widzę na oczy. Prośba by sie udzielać na forum
Natchniony
Trochę posiedziałem zrobiłem brakujące fora i rangi zmieniłem skórkę jest chatbox dla szybkich wypowiedzi:)
Ale nie wiem czemu nie da mi się wgrać sojuszowe logo i nie wiem jeszcze jak zastrzec to forum żeby wymagało aktywacji także to rzeczy do dopieszczenia zostają.
Edit:
Dobra to tak:
- utworzyłem nową grupę użytkowników "Sojusznicy"
Kwestia wyjaśnienia : Rejestrując się na forum otrzymujemy status użytkownik standardowo. Pobawiłem sie w zezwoleniach forum i zmieniłem tak że również po rejestracji dany użytkownik nie widzi obszaru wewnętrznego. Dopiero po tym jak zobaczę rejestracje zmieniam mu grupę na Sojusznicy i wtedy ma dostęp do reszty forum.
Reasumując: Powinno działać.
A do obszaru zewnętrznego dostęp mają wszyscy.
Nowicjusz
mi się forum podoba :)cieszy oko
Postępowy
Forum jest wporządku ma wszystko co potzrebne... troche reklam za dużo, przez co nieco chaotycznie sie prezentuje, ale jest git.....